Graphic & Mail verpakkingen

Verpakkingen zijn er in allerlei soorten en maten, maar alle verpakkingen hebben in het algemeen vier functies: de bescherming van producten, het bijeenhouden van producten, het delen van productinformatie maar vooral is het een middel dat ingezet kan worden als reclame-uiting met als doel de aandacht van de consument te trekken op het schap in de winkel. Dit kan gedaan worden door middel van kleur, vormgeving, typografie, etc.

De verpakking van uw product kan dus voor de klant beslissend zijn in het aankoopproces. Het is dus van belang om voldoende aandacht te steken in het ontwerp van uw verpakking. Heeft u hier hulp bij nodig? Dan staan wij bij Graphic&Mail klaar om u een handje te helpen. Wij kunnen voor u een complete verpakking ontwerpen in alle mogelijke vormen en wij begeleiden u graag bij de keuze en uitvoering.

Ook is het in deze tijd zeer belangrijk dat uw verpakking voldoet aan de gestelde eisen. Bijvoorbeeld: verpakkingsmateriaal wat in aanraking komt met voedsel dient te voldoen aan een voedselveilige bedrukking. Wij kunnen u daarbij helpen. Wij zullen er zorg voor dragen dat al uw verpakkingen en producten voldoen aan deze eisen.

Heeft u zelf al een verpakking ontworpen of laten ontwerpen? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor de uitvoering. Wij dragen er zorg voor dat uw product met de hoogst mogelijke kwaliteit wordt uitgevoerd.

 

verpakkingen

Direct naar

homepage foto etiketten homepage foto printradar homepage foto printer homepage foto frames